Колеги, продават ли се някъде в БГ тези капачки! Намерих такива в Ebay.com но цената им беше 50$!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капачки с емблема за джантите
Collapse
X
-
Колега, взимаш си какви да е капачки дето пасват на тея джанти после си взимаш от някой магазин за авто джунджурии лепенки с емблемата на алфа ромео и ги лепиш върху капачките, ако го направиш кадърно става 1 към 1..AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеКолега, взимаш си какви да е капачки дето пасват на тея джанти после си взимаш от някой магазин за авто джунджурии лепенки с емблемата на алфа ромео и ги лепиш върху капачките, ако го направиш кадърно става 1 към 1..ако някой може да вземе да казва ще си взема и аз щото имам едни същите джанти като на колегата (вече) черен мат и искам хубави нови капачки
Даже колегата е откраднал моята снимка и преди боядисването. и аз се чудя що са ми познати тия джнати
Comment
-
Дам, моите джанти не са такива(не са оригинални на Алфа Ромео) и се чудя дали размерът на тези капачки е стандартен за всички джанти!Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Comment
-
Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщениеразмери на капачкатаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеВодят ги за 55мм отворще потърся и за нови
Comment
-
-
Ето ти и топ предложение http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=50488156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
Comment